Pages

8 Temmuz 2014 Salı

BEŞİKTAŞ’TA YÖNETİM YANLIŞLARI


Lig biteli neredeyse 2 ay olacak.BJK’ın hala yaptığı bir transfer olmadığı gibi talip olduğu oyuncuları rakip takıma kaptırma durumu var. Mete Kalkavan Olcan Adın’ın da son sözümüzü söylemedik demesinden 15 dakika sonra Gs KAP a bildirim yaptı.Bu durumdan hala ders çıkaramadıklarını ne yazık ki taraftar olarak üzülerek izlemek durumunda kalıyoruz. Sadece futbol takımında transfer politikası iyi gitmiyor değil basketbol takımı için de geçerli bu durum.
Önder Özen’in istediği oyuncular konusunda Biliç ile anlaşamadıkları yönünde haberler bütün bu olumsuzlukların üstüne tuz-biber oluyor zaten. Önder Özen bana göre şu ana kadar Fikret Orman’ın Beşiktaş’a kattığı en önemli adam,Özen’i sportif direktör yapmak da en büyük adımıdır. Haricinde geçen sezondan beri süregelen gidenin arkasından teneke bağlama sendromu umarım bu sezon yaşanmaz.
Beşiktaş’ın en acilinden bir sağ beke ve John Carew tarzında bir forvete ihtiyacı var bana göre. Ama koskoca 2 ayda bırak sağ bek için transfer yapmayı,transferin t sini gerçekleştirmek için bir çaba harcanmıyor.Başkan her ay mutlaka İnönü Stadı inşaatında röportaj veriyor,yanan eve girdim diyor ve hepimizin rahatsız olduğu fakir edebiyatını yapıyor.
Sanırım dün de 3100 kombine satılmasıyla ilgili özeleştiri yapmamız lazım demiş. Öncelikle kombine fiyat düzenlemesinde kapalı alt olarak tabir ettiğimiz kısmın fiyatının uçuk olması,BJK Kapalı tribününde efsane hale gelen iki direk arasının ordan başka bir yere taşımak istemesi taraftar için rahatsız edici bir durumdur.Ayrıca E-bilet adı altında yapılan fişlemeye karşı çıkılmamıştır. Oysa kulüplerin biletleri kendi basma özgürlüğü vardır. Ever e-bilet sistemine katılmazsan bunun için bir ceza bedeli var. Ama zaten BJK taraftarı Olimpiyat Stadı nı doldurduğundan bu cezanın parası misliyle çıkmakta hatta kulübün kasasına para kalmaktadır. Yönetimin hedefinde yıldız oyunculara sallamak,iftira atmak dışında BJK taraftarı vardır.Bu çok açık bir şekilde görülmekte ve artık tribüne gelen taraftarı rahatsız etmektedir.
Stadın yapımı için kredi çekildiği söyleniyor. Kredinin nasıl kullanıldığından hepimiz bir haberiz.Meşhur hesap sorma ne zaman gerçekleşecek bilmiyoruz. Basketbol takımı ne hale geldi oysa 2 yıl öncesinde 4 kupalı bileği bükülmez şampiyon takımdı. Futbol takımında ne olduğunu hiç bilemiyoruz. Biliç ile Önder Özen kavgası sürekli gündeme geliyor ama Özen her defasında yok öyle bişey diyor.Olmayan şeyi basına kim,ne amaçla servis ediyor belli değil.
Beşiktaş’ın içi kazan gibi kaynıyor. Ara seçim olasılığı konuşuluyor. Dany,Escude alacakları için icraya başvuruyor ama başkana sorsan futbolcuların alacağı yok? Tuğrul Yenidoğan’ın maaşı dudak uçuklatıyor.Futbol takımına transfer lazım ama nerdeyse yurtdışı kamp dönemi bitecek…
Kısacası bu sezon daha başlamadan BJK taraftarı için çok zor geçecek. Elbette tribünde yerimizi alacağız,takımı son maça kadar destekleyeceğiz ama tünelin ucunu görmek şöyle dursun karanlıkta düşmekten kalkamaz olduk.İnşallah ben yanılırım,inşallah hepimiz yanılırız ama transfer politikası ilerlemedikçe ara seçim Şubat’a bile kalmaz benden söylemesi.
SEDA ŞAHİNOĞLU
TotemFutbol.com Köşe Yazarı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Yandex.Metrica